Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.Protoolsmarket.com, beheerd door Protoolsmarket of Zhejiang Impex Trading Co. Ltd. ("wij", "onze" of "ons" als de context dit toelaat).

U gaat ermee akkoord dat uw gebruik van deze website en alle transacties die via de website worden gedaan, onderhevig is aan deze algemene voorwaarden ("Voorwaarden"). We raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig en volledig te lezen en een exemplaar af te drukken voor toekomstig gebruik. Door te bladeren, gebruik te maken van, te registreren bij of een transactie te voltooien via onze website, bevestigt u dat u de voorwaarden hebt gelezen, begrepen en aanvaard. Als u dat niet doet, dient u deze website niet te gebruiken.

Bij het plaatsen van een bestelling op de website, wordt u gevraagd om persoonlijke informatie te verstrekken, inclusief (maar niet beperkt tot) uw volledige naam, adres, postcode, huidige woonplaats en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt in overeenstemming met de voorwaarden van ons privacybeleid. Door deze voorwaarden te accepteren, bevestigt u ook dat u de voorwaarden van ons privacybeleid hebt gelezen, begrepen en aanvaard.

Artikel 1 - Beschikbaarheid van de dienst

Door een bestelling op onze website te plaatsen, garandeer je dat je wettelijk bevoegd bent om bindende contracten aan te gaan en dat je minimaal 18 jaar oud bent.

Artikel 2 - Informatie over ons

Uitgevoerd door: Zhejiang Impex Trading Co. Ltd. Bedrijf onder de naam: protoolsmarket.com

Kantoor adres:

Bonham Trade Center 17 / F 
50 Bonham Strand
46000
Sheung Wan, Hong Kong
CIF: ESN7401483H
Handelsregistratienummer HK: 66477021

Artikel 3 - Wijzigingen op de website

We behouden ons het recht voor om van tijd tot tijd wijzigingen aan te brengen in deze voorwaarden. Alle wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website zijn geplaatst en zijn van toepassing op alle contracten voor de aankoop van producten vanaf die datum. Het is uw verantwoordelijkheid als websitebezoeker om de algemene voorwaarden bij elk gebruik van deze website te lezen.

Elke verklaring van afstand van deze algemene voorwaarden kan alleen van kracht zijn wanneer deze is geschreven en ondertekend door onze bevoegde vertegenwoordiger. In dat geval blijven de overige bepalingen van deze voorwaarden volledig intact.

Artikel 4 - Bestelproces

Zie onze Hoe te bestellen voor informatie over het plaatsen van een bestelling op onze website. Alle bestellingen die op Protoolsmarket.com worden geplaatst, zijn onderhevig aan acceptatie van onze algemene voorwaarden. (Zie paragraaf 1.2).

Tijdens het bestelproces wordt u gevraagd een vakje aan te vinken dat bevestigt dat u de inhoud en toepasbaarheid van deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en aanvaard. We nemen of verwerken geen bestellingen tenzij deze voorwaarden zijn geaccepteerd.

De voorwaarden die gelden op het moment van beëindiging van het contract zijn van toepassing op uw bestelling, tenzij u specifiek instemt met de toepasselijkheid van een nieuwe herziene versie.

Bij het plaatsen van een bestelling op onze website moet u zich bij ons registreren en een gebruikersnaam en wachtwoord ("inloggegevens") opgeven. De informatie die u op deze website verstrekt, moet te allen tijde volledig en nauwkeurig zijn. U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw toegangsgegevens. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verliezen die kunnen ontstaan ​​als gevolg van een inbreuk op uw eigen veiligheid die u aanbiedt. Als u zich zorgen maakt over uw toegangsgegevens of kennis van mogelijk misbruik, neem dan contact met ons op via contact@protoolsmarket.com

Artikel 5 - Bevestiging van uw bestelling

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een e-mail dat we je bestelling hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat dit niet betekent dat uw bestelling is geaccepteerd. Uw bestelling is een aanbod om een ​​product te kopen. Alle bestellingen zijn onderhevig aan onze acceptatie en we zullen deze acceptatie aan u bevestigen door een e-mail te sturen waarin wordt bevestigd dat het product wordt verzonden ("Verzendbevestiging"). Het contract tussen ons ("contract") komt pas tot stand wanneer we de producten naar u verzenden. Voor die tijd kunnen we u laten weten dat we de bestelling niet accepteren, of u kunt deze annuleren.

Alle producten die u via de website bestelt, blijven ons eigendom totdat wij uw volledige betaling voor de bestelde producten hebben ontvangen.

Artikel 6 - Betaling

Betalingen kunnen worden gedaan via elke methode die wordt vermeld in de sectie Betalingsmethoden.

We verwerken de betaling zodra we je bestelling hebben ontvangen. Zodra we uw kaart- of Paypal-gegevens en de huidige voorraad hebben geverifieerd, is het artikel klaar om te worden verzonden voor bezorging.

Om ervoor te zorgen dat uw creditcard of betaalpas of Paypal-account niet zonder uw toestemming wordt gebruikt, zullen we de informatie die tijdens het bestelproces is verstrekt (naam, adres en andere persoonlijke informatie die door u is verstrekt) valideren aan de hand van gegevens van geschikte derde partijen. Door deze voorwaarden te accepteren, gaat u akkoord met deze controles. Deze informatie wordt alleen gebruikt om uw identiteit te verifiëren. De kredietwaardigheidscontrole wordt niet uitgevoerd en dit heeft geen invloed op uw kredietwaardigheid. Alle door u verstrekte informatie wordt behandeld in overeenstemming met ons privacybeleid.

We nemen uw betaling onder controle van een externe zakelijke serviceprovider die voldoet aan de gegevensbeveiligingsnormen van de betaalkaartindustrie (PCI DSS versie 2).

Prijs - BTW (of overeenkomstige belasting) is inbegrepen in al onze prijzen tegen het momenteel geldende tarief. De prijzen vermeld op onze website zijn inclusief alle concepten in euro's. Verzending is gratis. De overige extra kosten hebben we niet.

Artikel 7 - Beveiliging

Zodra u de betalingsfase van uw bestelling heeft bereikt, wordt de veilige modus automatisch geactiveerd. Deze modus is te herkennen aan een hangslot dat zichtbaar is in de rechter benedenhoek van uw browser. De beveiligingsmodus zorgt ervoor dat al uw gegevens worden gecodeerd voor extra veiligheid.

Om uw betaling met een bankpas of creditcard te kunnen verwerken, dient u uw kaartgegevens op te vragen. We zullen u vragen om deze aan ons te verstrekken telkens wanneer u een betaling aan ons doet. Behalve zoals bepaald in de Voorwaarden, zullen we geen contact met u opnemen via e-mail of anderszins om betaalkaartgegevens of beveiligingsinformatie op te vragen. Als u een e-mail ontvangt waarin om dergelijke informatie wordt gevraagd, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice.

We doen onze redelijke inspanningen om ervoor te zorgen dat deze website vrij is van virussen en andere gevaarlijke inhoud die schade aan uw computer zou kunnen veroorzaken, hoewel we dit niet kunnen garanderen. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u over de juiste apparatuur beschikt (inclusief bijgewerkte antivirussoftware zonder beperking) waarmee u de website veilig kunt gebruiken. Behalve zoals vereist door de toepasselijke wetgeving, zijn wij niet aansprakelijk jegens u of enig verlies of schade die u lijdt als gevolg van virussen of andere gevaarlijke elementen door het gebruik van onze website.

Artikel 8 - Levering

De kosten en levertijden variëren afhankelijk van het afleveradres en het soort product dat u wenst te ontvangen. Zie onze bezorginformatie voor meer informatie.

We doen ons best om de leveringsdata die we beloven na te komen. Door onvoorziene factoren zijn vertragingen echter van tijd tot tijd onvermijdelijk. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige vertraging of het niet leveren van de producten binnen de geschatte tijdsbestekken als dit geheel of gedeeltelijk wordt veroorzaakt door omstandigheden die buiten onze controle liggen.

Als er niemand beschikbaar is op uw woon- of afleveradres om de bestelling te accepteren, wordt er een briefje achtergelaten om u te informeren over de huidige locatie van uw bestelling, die mogelijk bij uw buurman is. Als alternatief is uw bestelling teruggestuurd naar een van de magazijnen van het transportbedrijf, en op het briefje staat hoe u de levering van uw bestelling kunt ontvangen.

Het risico van beschadiging of verlies van de producten blijft onze verantwoordelijkheid tot ten vroegste van de datum waarop het product aan u is overgegaan (nadat u het product volledig heeft betaald) of de datum waarop de eerste afleverpoging is gedaan.

Restitutie bij levering kan alleen worden gedaan in overeenstemming met uw wettelijke rechten of andere toepasselijke wetten.

We informeren u dat we niet verzenden naar de Canarische Eilanden, de Balearen, Ceuta en Melilla.

Artikel 9 - De juistheid van de inhoud

Behalve zoals hieronder aangegeven, is de betaalde prijs de prijs die werd weergegeven op het moment dat we uw bestelling ontvingen, behalve in het geval van een fout.

Hoewel we onze redelijke inspanningen doen om ervoor te zorgen dat alle prijzen op de pagina correct zijn, zijn fouten soms onvermijdelijk. Als we een fout in de prijs ontdekken, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u de mogelijkheid te geven de huidige prijs opnieuw te bevestigen of uw bestelling te annuleren. Als we geen contact met je kunnen opnemen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Als je annuleert, maar al hebt betaald, storten we het volledige betaalde bedrag terug.

Alle prijzen zijn weergegeven in euro en inclusief BTW tegen het geldende tarief. Leveringstypes getoond in verband met een product met onze leveringsinformatie zijn uitgesloten.

Alle maten, afmetingen en afmetingen zijn bij benadering. We proberen ze zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar we kunnen niet garanderen dat ze absoluut correct zijn.

We doen onze redelijke inspanningen om productafbeeldingen zo dicht mogelijk bij hun werkelijke weergave weer te geven.

Artikel 10 - Retourneren

Raadpleeg ons gedeelte Retourbeleid voor directe informatie over het retourneren van uw bestelde goederen. 

Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen, gerekend vanaf de dag dat je de producten hebt ontvangen, te retourneren. In dit geval ontvangt u een volledige terugbetaling van de prijs die u heeft betaald voor de te verwerken producten volgens het onderstaande gedeelte en restitutie in andere gevallen, in overeenstemming met uw wettelijke rechten. 

Als u uw bestelling wilt retourneren, dient u dit schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. U bent wettelijk verplicht om redelijkerwijs voor de producten te zorgen terwijl ze in uw bezit zijn. Als u deze verplichting niet nakomt, hebben we mogelijk het recht om tegen u een schadevergoeding te eisen.

Deze voorwaarden hebben geen invloed op uw andere wettelijke rechten als consument en zijn niet bedoeld als een volledige verklaring van uw wettelijke rechten. Voor meer informatie over uw rechten als consument onder de bescherming van de regelgeving voor verkoop op afstand kunt u contact opnemen met uw lokale overheid, de afdeling handelsregelgeving of een consumenteninformatiecentrum.

In zeldzame gevallen kunnen de productspecificaties worden gewijzigd. Als dit het geval is, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om u een alternatief te bieden dat vergelijkbaar is met het originele product. Als u niet tevreden of niet tevreden bent met de vervanging of vervanging, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen een afhaling organiseren en uw geld terugbetalen in overeenstemming met ons restitutiebeleid in het gedeelte over retouren hieronder.

Als u denkt dat u defecte, beschadigde of onjuiste producten heeft ontvangen, dient u ons binnen een redelijke termijn op de hoogte te stellen. Stuur het product in eerste instantie niet naar ons terug. In plaats daarvan nemen we contact met u op om een ​​geschikte oplossing te bespreken en kunnen we u (zonder beperking) reparatie of vervanging van onderdelen, een vervangend product of een volledige terugbetaling aanbieden. Waar we u een restitutie aanbieden, zullen we de prijs van een defect, beschadigd of onjuist product volledig terugbetalen, de toepasselijke verzendkosten en alle redelijke kosten die u moet betalen om het artikel naar ons te retourneren.

Artikel 11 - Restitutie

Als u een bestelling annuleert onder de overeenkomst met de sectie Annuleringen hierboven, zullen we het door u betaalde geld terugbetalen nadat de bestelde producten aan ons zijn geretourneerd. De terugbetaling zal worden gedaan op de kaart of Paypal-account die u hebt gebruikt tijdens het betalen van de bestelling en is, zoals hierboven vermeld, onderworpen aan de voorschriften die zijn vastgesteld voor goederen die bij retournering beschadigd zijn of waarvoor wij de ophaling organiseren.

Artikel 12 - Couponcodes

Elke gekochte couponcode is slechts één keer geldig per klant (tenzij anders vermeld).

Om van de korting te genieten, moet je aankoop voldoen aan de volgende voorwaarden (uit het nieuwsbericht, adverteerder): minimale bestelwaarde, geselecteerde items, aantal items, vervaldatum, etc. Als de code niet werkt, raden we u aan een e-mail te sturen naar onze klantenservice: contact@protoolsmarket.com .

Zorg ervoor dat de korting van kracht is voordat u de bestelling afrondt. De validatie van de bestelling en de bevestiging van de betaling betekent dat u, de klant, akkoord gaat met de aangegeven prijs en dat u geen terugbetaling kunt vragen van de kortingscode die na betaling niet is verrekend.

Er wordt geen restitutie verleend als u besluit de bestelling te valideren terwijl de korting niet correct is verwerkt.

Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere coupon- en veilingcodes.

De gebruiksvoorwaarden, geldigheid en waarde van kortingscodes kunnen, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigen.

Artikel 13 - Garantie

We garanderen dat elk product dat via onze website wordt gekocht, in overeenstemming is met het bijbehorende verkoopcontract voor minimaal twee jaar vanaf de levering van het product volgens de EU-wetgeving, maar de nationale wetgeving kan u aanvullende rechten verlenen. Naleving van het verkoopcontract betekent dat de producten voldoen aan de beschrijving op onze website, geschikt zijn voor de doeleinden waarvoor producten van hetzelfde type normaal worden gebruikt en een normale kwaliteit en prestatie vertonen in producten van hetzelfde type en dat het kan worden redelijkerwijs verwacht. Deze wettelijke garantie dekt ook schade die tijdens verzending kan ontstaan.

Bij non-conformiteit heeft u het recht om de producten kosteloos in conformiteit te laten brengen door reparatie of vervanging of, indien dit onmogelijk of onevenredig is, op een passende prijsvermindering of terugbetaling. Mocht het aangekochte product beschadigd zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Deze wettelijke garantie heeft geen invloed op of interfereert niet met uw andere rechten als klant op basis van nationale wet- en regelgeving.

Uw rechten onder de wettelijke garantie vervallen als een andere entiteit dan de fabrikant of een reparatiedienst die niet is toegewezen door Protoolsmarket, het product wijzigt.

Artikel 14 - Klachtenregeling

De werkgever heeft een klachtenregeling, waarvan de klanten voldoende zijn geïnformeerd, en klachten zullen conform deze klachtenregeling worden afgehandeld.

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de opdrachtgever de tekortkoming heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend.

Bij de werkgever ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Indien een klacht een voorspelbaar langere verwerkingstijd heeft, zal de ondernemer binnen 14 dagen reageren met een ontvangstbevestiging en een indicatie wanneer de klant een meer uitvoerige reactie kan verwachten.

De opdrachtgever dient de werkgever in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze periode wordt het geschil aan de orde gesteld dat in aanmerking komt voor geschillenbeslechting.

Bent u ontevreden over de afhandeling van uw klacht? U kunt uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europese ODR-platform. 

Artikel 15 - Eigendomsrechten

Door akkoord te gaan met onze voorwaarden erkent u en gaat u ermee akkoord dat alle auteursrechten en andere intellectuele eigendommen alleen beschikbaar worden gesteld voor persoonlijk gebruik en te allen tijde ons eigendom blijven.

U mag alleen inhoud of ondersteunend materiaal van onze website downloaden of kopiëren voor persoonlijk gebruik. Het kopiëren, reproduceren, publiceren, verspreiden of weergeven van de inhoud of materialen die op onze website zijn geplaatst voor enig ander gebruik is illegaal en bij wet verboden.

De inhoud en andere materialen op onze website worden ter beschikking gesteld voor persoonlijk gebruik en mogen niet worden gekopieerd of gebruikt, tenzij overeengekomen met ons of een van onze vertegenwoordigers in geautoriseerde schriftelijke voorwaarden.

Artikel 16 - Aansprakelijkheid

Behoudens de overblijfselen van dit gedeelte getiteld Aansprakelijkheid, zijn we mogelijk alleen aansprakelijk voor de aankoopprijs van de producten als we niet aan deze voorwaarden kunnen voldoen.

Behoudens de overblijfselen van deze sectie met de titel Aansprakelijkheid, zijn wij niet aansprakelijk voor verliezen die voortvloeien uit onze schending van deze Voorwaarden die in de volgende categorieën vallen: verlies van inkomen of winst; verlies van zaken; gederfde winst; verlies van verwachte besparingen; data verlies; verlies van goodwill of reputatie; tijdbeheer of kantoorafval; of speciale of indirecte verliezen of verlies van prestige of reputatie.

Hoewel we redelijke inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat onze website voldoet aan alle toepasselijke beveiligingsnormen, kunnen we niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongeautoriseerde toegang tot de informatie die u ons via onze website verstrekt.

Als een van deze voorwaarden of de clausules van een contract door een bevoegde autoriteit als ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar wordt beschouwd, in welke mate dan ook, moet een dergelijke voorwaarde, voorwaarde of bepaling in die zin worden gescheiden van de overige voorwaarden, bepalingen en bepalingen die zullen volgen. geldig zijn voor zover maximaal toegestaan ​​door de wet.

Artikel 17 - Andere belangrijke termen

Alle contracten zijn ondertekend in de Spaanse taal. Alle problemen die zich kunnen voordoen, vallen bovendien onder de Spaanse wetgeving en vallen onder de jurisdictie van de Spaanse rechtbanken.

Deze voorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen ons en vervangen alle eerdere discussies, correspondentie en onderhandelingen tussen de partijen met betrekking tot het object in beheer. 

We zijn het erover eens dat niemand van ons rechtsmiddelen zal hebben voor enige verklaring of garantie (ongeacht of deze onschuldig of door nalatigheid is gedaan) die niet in deze Voorwaarden wordt gepresenteerd. We zijn het er allemaal over eens dat onze enige aansprakelijkheid met betrekking tot die verklaringen en garanties uiteengezet in deze Voorwaarden (of ze nu onschuldig of nalatig zijn) zal zijn voor contractbreuk.

Niemand die geen partij is bij deze overeenkomst, heeft het recht om de voorwaarden van deze overeenkomst af te dwingen.

Artikel 18 - Neem contact met ons op


Als u vragen heeft over of in verband met deze voorwaarden of de website, neem dan contact op met onze klantenservice .

Gebruiksvoorwaarden van de Protoolsmarket-website


Inhoudsopgave

Artikel 1 - Definities 

Artikel 2 - Toepasselijkheid 

Artikel 3 - Klantaccount 

Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden van de website 

Artikel 5 - Bestellingen 

Artikel 6 - Veilingen 

Artikel 7 - Beoordelingen 

Artikel 8 - Account- en websitefuncties sluiten 

Artikel 9 - Privacy en persoonlijke gegevens 

Artikel 10 - Intellectuele eigendom en informatie van derden 

Artikel 11 - Verplichtingen 

Artikel 12 - Diversen 

Artikel 1 - Definities

  • Account: het account dat de gebruiker moet aanmaken om te bestellen, deel te nemen aan veilingen en recensies achter te laten.
  • Externe verkoper (s): externe verkopers die via de website producten aan gebruikers aanbieden.
  • Gebruiker: elke bezoeker van de website.
  • Gebruiksvoorwaarden: de gebruiksvoorwaarden voor de Protoolsmarket-websites.
  • Review: een review die kan worden achtergelaten door de Protoolsmarket-gebruiker, de website of de externe verkoper / verkopers.
  • Veilingen: Veilingen die door Protoolsmarket op de website worden gehouden.
  • Website: de website zoals deze is, actief onder de URL Protoolsmarket.com en elke andere website, URL of applicatie die tot Protoolsmarket behoort.


Artikel 2 - Toepasselijkheid

1. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op elk gebruik van de website, inclusief het gebruik van het account.

2. Protoolsmarket behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. De gewijzigde gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing zodra ze op de website zijn gepubliceerd. Daarom is het raadzaam om de gebruiksvoorwaarden regelmatig te raadplegen.

Artikel 3 - Gebruikersaccount

1. Om bestellingen te plaatsen, deel te nemen aan veilingen en recensies achter te laten, is het noodzakelijk om een ​​account aan te maken. De Gebruiker kan een Account aanmaken door de benodigde informatie te verstrekken via het online formulier op de website. Dit formulier staat onder het kopje "Nieuwe klant?".

2. Om het account aan te maken, moet de gebruiker:

naar. ten minste 18 jaar oud zijn op het moment dat u de aanmaak van het account aanvraagt;

b. een geldig e-mailadres hebben

3. Na het aanmaken van het account ontvangt de gebruiker een bevestigingsmail. Zodra het account is geactiveerd, kan de gebruiker inloggen met zijn of haar e-mailadres en het door hem of haar gekozen wachtwoord.

4. Een bepaald e-mailadres kan maar één keer worden gebruikt om een ​​account aan te maken. Een account is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en gekoppeld aan de gebruiker die het account heeft aangemaakt.

5. De Gebruiker dient ervoor te zorgen dat de informatie die hij of zij verstrekt over het Account en in enige andere communicatie met Protoolsmarket correct, volledig en up-to-date is. Elke wijziging van persoonlijke gegevens kan door de gebruiker zelf worden uitgevoerd door verbinding te maken met het account en de wijzigingen te verwerken.

6. De Gebruiker dient de vertrouwelijkheid van het wachtwoord te bewaren en dient redelijke maatregelen te nemen om te voorkomen dat onbevoegde derden kennis en gebruik maken van het wachtwoord en / of hun Account.

7. De Gebruiker is verplicht Protoolsmarket onmiddellijk op de hoogte te stellen in geval van verlies, diefstal of (vermoeden van) misbruik of ongeautoriseerd gebruik van het wachtwoord en / of het Account door een derde. Tot het moment dat deze melding daadwerkelijk door Protoolsmarket is ontvangen, is de Gebruiker verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van misbruik van het wachtwoord en / of het Account.

8. Als Protoolsmarket erachter komt of reden heeft om te vermoeden dat onbevoegde derden de Account van de Gebruiker gebruiken of kunnen gebruiken, behoudt Protoolsmarket zich het recht voor om de Account in kwestie onmiddellijk te blokkeren en de schade die Protoolsmarket hierdoor kan lijden te verhalen op de Gebruiker, zonder dat Protoolsmarket verantwoordelijk is voor de door Gebruiker geleden schade.

Artikel 4 - Gebruik van de website

1. Gebruiker staat er voor in dat de door hem verstrekte informatie en gegevens juist, volledig en betrouwbaar zijn. Protoolsmarket behoudt zich het recht voor om de juistheid van de verstrekte informatie en gegevens te verifiëren en de informatie en gegevens van de gebruiker te verwijderen, in het geval dat deze onjuist blijkt te zijn of de juistheid ervan niet kan worden geverifieerd.

2. De gebruiker is niet bevoegd om:

  • de werking van de website wijzigen of software gebruiken die de werking ervan kan verstoren;

  • processen initiëren (of ze laten draaien) waarvan hij of zij redelijkerwijs vermoedt dat ze de navigatie van andere internetgebruikers beperken of het gebruik van de website negatief beïnvloeden;

  • zich voordoen als een andere gebruiker.

3. Het is de Gebruiker niet toegestaan ​​om de Website of enig onderdeel daarvan te repliceren of (door middel van een link of anderszins) beschikbaar te stellen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Protoolsmarket.

Artikel 5 - Bestellingen

1. De algemene voorwaarden van Protoolsmarket en de retourvoorwaarden van Protoolsmarket zijn van toepassing op alle bestellingen van Protoolsmarket die via de website worden geplaatst. De Gebruiker accepteert deze Algemene Voorwaarden en Retourvoorwaarden bij het aanmaken van een Account.

2. Voor bestellingen van externe leveranciers via de website kunnen de algemene voorwaarden en retourvoorwaarden van de betreffende externe leveranciers van toepassing zijn. Deze zijn te vinden op de bedrijfspagina van externe leveranciers. Indien de externe verkoper (s) geen eigen algemene voorwaarden en / of retourvoorwaarden hebben, zijn de Algemene Voorwaarden en / of de Retourvoorwaarden van Protoolsmarket van toepassing op de koopovereenkomst tussen Gebruiker en verkoper / is extern / s.

Artikel 6 - Veilingen

1. De veilingvoorwaarden van Protoolsmarket zijn van toepassing op deelname aan veilingen die door Protoolsmarket op de website worden georganiseerd. De Gebruiker accepteert deze Veilingvoorwaarden bij het aanmaken van een Account, althans wanneer de Gebruiker voor de eerste keer deelneemt aan een Veiling.

2. Het is de gebruiker niet toegestaan ​​op enigerlei wijze de veiling oneerlijk of oneigenlijk te beïnvloeden.

Artikel 7 - Beoordelingen

1. Na het doen van een aankoop via de website, kan de gebruiker worden gevraagd - door of namens Protoolsmarket - om Protoolsmarket, de website en / of externe verkopers te evalueren door een recensie achter te laten. Protoolsmarket behoudt zich het recht voor - maar niet de verplichting - om een ​​recensie op de website te publiceren of op een andere manier te publiceren, inclusief de naam, woonplaats en datum van de recensie, volgens de informatie die door de gebruiker is verstrekt.

2. In het geval dat Reviews namens Protoolsmarket door een derde worden verzameld, zijn op de Reviews de algemene voorwaarden en / of gebruiksvoorwaarden van de betreffende partij van toepassing.

3. Protoolsmarket behoudt zich het recht voor om een ​​Review niet te publiceren of van de website te verwijderen als de externe verkoper kan aantonen dat de review in kwestie:

  • Het druist in tegen de huidige wet- of regelgeving;

  • Het druist in tegen de openbare orde of fatsoen;

  • het is alleen een productrecensie;

  • niet eigendom is van de betreffende externe verkoper;

  • bevat persoonlijke informatie van een derde partij;

  • bevat een URL of advertentie;

  • het is frauduleus.

Artikel 8 - Sluit het account en functies van de website

1. Protoolsmarket behoudt zich het recht voor om Gebruikers te weigeren of hun account eenzijdig te sluiten als, bijvoorbeeld, dit soort situaties zich voordoen:

  • ongeautoriseerd gebruik of misbruik van de website of het Account;

  • schending van de gebruiksvoorwaarden of de veilingvoorwaarden;

  • schending van de tussen de gebruiker en Protoolsmarket of de externe verkoper gemaakte afspraken.

2. Daarnaast heeft Protoolsmarket het recht om bepaald mogelijk gebruik te beperken, te weigeren of in te trekken of om de Account tijdelijk te blokkeren in de gevallen beschreven in artikel 8.1.

3. Protoolsmarket behoudt zich te allen tijde het recht voor om bepaalde functies van de website niet langer beschikbaar te stellen of deze te wijzigen.

Artikel 9 - Privacy en persoonlijke gegevens

1. De persoonlijke gegevens die de gebruiker aan Protoolsmarket verstrekt, zoals hun naam en adres, telefoonnummers en e-mailadressen, worden door Protoolsmarket verwerkt in bestanden die eigendom zijn van Protoolsmarket. Deze informatie zal door Protoolsmarket worden gebruikt om accounts en veilingen te beheren, bestellingen, leveringen en facturen te verwerken en mogelijke bemiddelingen bij geschillen tussen gebruikers en externe verkopers.

2. De gebruiker kan op elk moment toegang krijgen tot zijn persoonlijke gegevens, deze wijzigen of uitbreiden door zijn account in te voeren.

3. Protoolsmarket verstrekt in beginsel geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met Gebruiker. Protoolsmarket zal bijvoorbeeld de naam en het adres, het e-mailadres en het telefoonnummer van de gebruiker aan externe verkopers verstrekken, voor zover het nodig is om een ​​koopovereenkomst te ondertekenen tussen de gebruiker en de verkoper (s) / is / zijn extern. De communicatie tussen de gebruiker en de externe verkoper (s) verloopt via een e-mailtoepassing van Protoolsmarket. De communicatie wordt opgeslagen op Protoolsmarket-servers en kan worden geopend en gebruikt door Protoolsmarket om:

  • de gebruiker en de externe verkoper (s) bijstaan ​​bij vragen en / of problemen;

  • evalueren of de externe leverancier (s) voldoen / hebben voldaan aan de vereisten;

  • en analyseer procesverbeteringen.

4. De websites maken gebruik van cookies. Cookies worden bijvoorbeeld ingesteld om de verstrekte inloggegevens te onthouden. Daarnaast worden op de website cookies van derden geïmplementeerd.

5. De Gebruiker kan zijn browser zo configureren dat hij tijdens zijn bezoek aan de Website geen cookies ontvangt. In dat geval is het echter mogelijk dat de Gebruiker niet alle functies van de Website kan gebruiken of dat zijn toegang tot delen van de Website en / of het Account beperkt kan zijn.

6. Protoolsmarket behoudt zich het recht voor om gegevens over het gedrag van de bezoeker op de Website (onder andere het gebruikte IP-adres) op te slaan indien het vermoeden bestaat dat er via het account van de Gebruiker onrechtmatig gebruik wordt gemaakt of misbruik wordt gemaakt. .

7. Voor meer informatie over hoe Protoolsmarket de persoonlijke gegevens van gebruikers gebruikt en cookies op de website gebruikt, zie het privacybeleid van Protoolsmarket, zoals te vinden op de website.

Artikel 10 - Intellectuele eigendom en informatie van derden

1. Tenzij anders vermeld, zijn alle rechten, waaronder auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van de website en de daar aangeboden informatie, voorbehouden aan Protoolsmarket, voor zover deze niet voorbehouden zijn aan derden / licentienemers die de informatie verstrekken.

2. De Gebruiker kan (de informatie op) de Website raadplegen en er kopieën van maken voor persoonlijk gebruik, bijvoorbeeld door deze af te drukken of op te slaan. Geen ander gebruik is toegestaan, bijvoorbeeld het opslaan of reproduceren van (delen van) de Website op een aparte internetwebsite of het maken van verbindingen, hyperlinks en "deep links" naar (delen van de) Website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Protoolsmarket.

3. Informatie op de website wordt gedeeltelijk aangeleverd door derden, zoals externe leveranciers en andere gebruikers (in het geval van reviews). Protoolsmarket is niet verantwoordelijk voor schade die het gevolg is van onjuiste, onvolledige of verkeerde informatie verstrekt door derden op de Website.

4. De website kan links naar externe internetpagina's bevatten. Protoolsmarket is niet verantwoordelijk voor het gebruik of de inhoud van webpagina's waarnaar een link naar de website wordt aangeboden of die een link naar de website bevatten.

Artikel 11 - Aansprakelijkheid

1. De Gebruiker erkent dat in het geval van bestellingen bij externe verkopers, de koopovereenkomst tot stand komt tussen de Gebruiker en de externe verkopers, en dat Protoolsmarket geen deel uitmaakt van en geen deel zal uitmaken van deze overeenkomst.

2. Protoolsmarket is als zodanig niet verplicht om de kwaliteit, kwantiteit of capaciteit van de producten die door externe verkopers op de Website worden aangeboden te controleren of te evalueren en kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit het feit dat dergelijke informatie onjuist, onvolledig of onrechtmatig blijken te zijn.

3. Indien Protoolsmarket verantwoordelijk is voor de veroorzaakte schade, is deze aansprakelijkheid in ieder geval beperkt tot de aankoopprijs van het betreffende product, of zoals deze door de externe verkoper is gefactureerd.

4. De aansprakelijkheid van Protoolsmarket, van welke aard dan ook, is beperkt tot het bedrag dat de aansprakelijkheidsverzekering van Protoolsmarket in het betreffende geval beloont.

Artikel 12 - Diversen

1. Indien een of meer bepalingen van deze Gebruiksvoorwaarden al dan niet langer bindend, ongeldig of niet-afdwingbaar zijn, blijven de overige bepalingen in hun geheel van kracht. Protoolsmarket zal in dat geval de betreffende bepaling vervangen door een nieuwe bepaling, die door Protoolsmarket zal worden bepaald en de strekking van de betreffende bepaling zo dicht mogelijk zal benaderen.